Рецепт курячого філе в паніровці з спецій привезений з північної частини Індії. Хрустка скоринка з спецій надає філе приголомшливий смак.

Інгредієнти
| Куряче філе – 1 шматочок | |
| Борошно пшеничне – 3-4 столові ложки | |
| Кардамон мелений – 1 чайна ложка | |
| Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
| Куркума – 1 столова ложка | |
| Кориця – 1/2 чайної ложки | |
| Імбир мелений – 1 столова ложка або за смаком | |
| Каррі – 1 столова ложка | |
| Чікен масала – 1 столова ложка | |
| Масло рослинне – 3 столові ложки | |
| Сіль – за смаком |
Блюдо дуже просте в приготуванні, не вимагає витрат часу – готується практично моментально.
Покроковий рецепт

Куряче філе порізати на невеликі шматочки.

Обсипати куряче філе усіма спеціями, посолити. Добре перемішати.


Посипати замариноване в спеціях філе борошном і добре перемішати.


Розігріти рослинну олію в сковороді, обсмажити філе з усіх боків до появи скоринки на великому вогні.



Блюдо готове. Подавати можна з рисом або овочами. А можна використовувати як закуску до пива. Приємного апетиту!
