Дуже яскраве і багате смаковими відтінками блюдо.

Інгредієнти
| Коріандр мелений – 0,5 чайної ложки | |
| Барбарис сушений – 1 чайна ложка | |
| Кунжут – 1 чайна ложка | |
| Кориця – 1/4 чайної ложки | |
| Чікен масала – 1 чайна ложка | |
| Куркума – 1 чайна ложка | |
| Імбир сушений мелений – 1 столова ложка | |
| Насіння гірчиці – 2 столові ложки | |
| Каррі – 1 столова ложка | |
| Кардамон зелений – 5-7 шт. | |
| Масло вершкове – 50 гр. | |
| Масло рослинне – 2 столові ложки | |
| Печериці свіжі – 7 шт. | |
| Цибуля ріпчаста – 2 цибулини | |
| Часник – 1 середня головка | |
| Корінь імбиру – 50 гр. | |
| Ананаси консервовані – 200 гр. | |
| Вершки – 300 мл | |
| Сіль – за смаком |
Страва не дуже складне в приготуванні, не потребує багато часу та грошових витрат.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.


Змішати всі спеції.

Розтопити вершкове масло в рослинному.

Цибулю дрібно порізати.

Обсмажити цибулю на сковороді з розтопленим маслом до золотистого кольору.

Печериці порізати пластинками.



Корінь імбиру натерти на дрібній тертці. Видавити через землянку часник до імбиру і перемішати.

Додати до цибулі гриби і трохи обсмажити.

Порізати куряче філе невеликими шматочками.
Додати в сковороду до цибулі і грибів суміш спецій і обсмажити на середньому вогні близько хвилини.
Додати часник з імбиром і сіль, обсмажити близько хвилини.
Додати куряче філе і обсмажити близько 5 хвилин.
Додати консервовані ананаси і обсмажити ще 3 хвилини.
Обережно додати вершки і тушкувати під закритою кришкою близько 10-15 хвилин на маленькому вогні.
Блюдо готове. Приємного апетиту!
