Курячі стегенця з рисом, грушею і яблуком

Курячі стегенця з рисом, грушею і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Саме головне і єдине правило приготування рису в таких рецептах (плові, наприклад): ГОТУВАТИ НА МАЛОМУ ВОГНІ ПІД ЗАКРИТОЮ КРИШКОЮ, РОЗМІШУВАТИ не МОЖНА НІКОЛИ І НІ ЗА ЯКИХ ОБСТАВИН!!!

Інгредієнти

Курячі стегна – 1 кг.
Рис – 300 гр.
Морква – 1 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Груша – 1 шт.
Яблуко – 1 шт.
Сіль і спеції – за 3 трісок.
Рослинна олія – 5 мл
Вода – 450 мл

Як приготувати Курячі стегенця з рисом, грушею і яблуком