Цей незвичайний рецепт я переписала у своєї сестри. Вони такі смачні, просто смакота.Особливість їх приготування дуже проста, нарізані частини філе замочуємо у воді.

Інгредієнти
| Куряче філе – 600 гр | |
| Яйце – 2 шт. | |
| Борошно – 5 ст. л. | |
| Сіль – За смаком | |
| Перець чорний мелений – За смаком | |
| Олія оливкова або соняшникова – 70 гр | |
| Вода – 0.5 л |
Відбивні з філе курочки доставлять вам задоволення. Ніжні, ароматні й соковиті прикрасять святковий і повсякденний стіл.
Покроковий рецепт

Моєму під проточною водою філе і нарізаємо його на частини.

Відбиваємо з обох сторін.

Складаємо відбиті филешки в ємність з водою.


Розбиваємо два яйця, збиваємо виделкою, додаємо сіль і перець мелений на ваш смак.

В іншу ємність насипаємо борошно.


По черзі потім вимочені частини филейки в яйце, потім в борошно.


Перекладаємо на сильно розігріту сковороду і обсмажуємо з двох боків до утворення скоринки.



Відбивні виходять дуже соковиті і м’які. Страву можна їсти як гарячим, так і холодним.
