Курячі відбивні в паніровці з насіння

Курячі відбивні це дуже смачне блюдо, доповнення будь-якого гарніру, відмінно підходять як для святкового столу, так і для повсякденного обіду або вечері.

Інгредієнти

філе домашньої курки — 2 шт. (0,5 кг)
борошно цільнозернові — 3 ст. л.
кунжут — 20 гр.
гарбузове насіння — 40 гр.
насіння соняшнику — 20 гр.
яйця — 2 шт.
молоко — 50 мл
спеції — за смаком
масло рослинне — 100 мл

Як приготувати Курячі відбивні в паніровці з насіння

Відбивні – це прекрасний спосіб приготувати м’ясо швидко і смачно, а якщо вони зроблені з домашньої птиці, то це ще й корисно. Я буду використовувати паніровку з кунжуту, гарбузового насіння, насіння соняшнику та цільнозернове борошно. Як ви вже здогадалися, паніровка теж дуже корисна. Отже, приступимо.

Покроковий рецепт

Для початку наріжемо нашу курячу грудку на шматочки, які буде зручно відбивати. Потім відбиваємо кожен шматочок з обох сторін. Відбивати потрібно не сильно, так як куряче м’ясо дуже ніжне і можна легко пошкодити волокна. Щоб шматочки курки не розліталися під час відбивання, накривайте м’ясо харчовою плівкою.

Далі підготуємо паніровку, для цього беремо цільнозернове борошно, гарбузове насіння, кунжут, насіння соняшнику і все це перемішуємо. Звичайно, всі наші насіння можна подрібнити за допомогою блендера, але якщо ви хочете відчувати похрускування насіння, то залиште їх цілком.

Тепер візьміть яйця і збийте їх зі спеціями з додаванням молока, за допомогою віночка.

Далі беремо відбитий шматочок курячого м’яса, обвалюємо спочатку в паніровці, потім занурюємо в яєчну суміш.

На розігріту сковорідку з рослинним маслом, викладаємо наші биточки і обсмажуємо з обох боків до готовності. Наші корисні готові відбивні. Приємною дегустації.

Дивіться також:  Курка теріякі: азіатська екзотика по-русски