Курячий салат з грибами, яйцями і огірочками

Салат, від якого будуть у захваті всі гості. А найголовніше його готувати дуже легко і швидко.

Інгредієнти

Гриби — 350 грам
Соняшникова олія — для смаження грибів
Велика цибулина — 1 головка
Варена куряча грудка — 350 грам
Огірки — 4 штук
Сир — 200 грам
Яйця маленькі — 5 штук
Майонез — 180 грам
Огірки — для прикраси

Як приготувати Курячий салат з грибами, яйцями і огірочками

Нескладний, смачний салатик, яким стане гідною прикрасою вашого святкового столу. Готується з курячого м’яса, грибів, яєць і огірочків.

Покроковий рецепт

1. Обсмажити на маслі гриби.

2. Цибулю дрібно порізати і покласти до грибів, обсмажити все разом. Для смаку можна додати вершкове масло.

3. Відварити яйця, остудити і нарізати кубиками.

4. Нарізати грудку, сир натерти. Огірки дрібно нарізати кубиками.

5. Тепер всі підготовлені компоненти змішати і заправити майонезом. При необхідності посолити, хоча пробуйте…майонез теж солоний.

6. Викласти салат в форму зі знімним бортом, утрамбувати і прибрати в холодильник для просочення салату.

7. Перед подачею зняти форму, змастити ще раз грибний салат оливковою майонезом, прикрасити грибочками зверху, а боки прикрасити кружальцями огірка. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат Обжорка