Салат, від якого будуть у захваті всі гості. А найголовніше його готувати дуже легко і швидко.
Інгредієнти
Гриби — 350 грам | |
Соняшникова олія — для смаження грибів | |
Велика цибулина — 1 головка | |
Варена куряча грудка — 350 грам | |
Огірки — 4 штук | |
Сир — 200 грам | |
Яйця маленькі — 5 штук | |
Майонез — 180 грам | |
Огірки — для прикраси |
Нескладний, смачний салатик, яким стане гідною прикрасою вашого святкового столу. Готується з курячого м’яса, грибів, яєць і огірочків.
Покроковий рецепт
1. Обсмажити на маслі гриби.
2. Цибулю дрібно порізати і покласти до грибів, обсмажити все разом. Для смаку можна додати вершкове масло.
3. Відварити яйця, остудити і нарізати кубиками.
4. Нарізати грудку, сир натерти. Огірки дрібно нарізати кубиками.
5. Тепер всі підготовлені компоненти змішати і заправити майонезом. При необхідності посолити, хоча пробуйте…майонез теж солоний.
6. Викласти салат в форму зі знімним бортом, утрамбувати і прибрати в холодильник для просочення салату.
7. Перед подачею зняти форму, змастити ще раз грибний салат оливковою майонезом, прикрасити грибочками зверху, а боки прикрасити кружальцями огірка. Приємного апетиту!