Простий у приготуванні, надзвичайно ніжний і смачний листковий салат. Спробуйте приготувати і оцініть!!!
Інгредієнти
Цибуля — 1 шт. | |
Печериці — 300 г | |
Морква сира — 1 шт. велика | |
Сир — 150 г | |
Яйця варені — 3 шт. | |
Майонез (або нежирна) сметана — 200 г |
Простий у приготуванні і смачний салатик. Використовується мінімальна кількість продуктів, які є в холодильнику у будь-якої господині. В результаті отримаємо дуже смачне і ситне доповнення до основної страви.
Покроковий рецепт
1. Цибулю і гриби дрібно нарізати, тушкувати до м’якості цибулі. Краще це робити спочатку з закритою кришкою, а потім її відкрити, щоб випарувалася зайва рідина. Готові гриби охолодити.
2. Збираємо салат. Для цього дно і боки глибокого салатника покриємо тонким шаром майонезу, щоб було сухо. Перший шар — тушковані з цибулею гриби плюс заправка (майонез).
3. Другий шар — дрібно натерта сира морквина. Замість неї можна використовувати корейську моркву, тоді її потрібно порізати, салат в цьому випадку приоберетет гострий смак. Зверху — шар майонезу.
4. Третій шар — натертий на дрібній тертці твердий сир. Чим більше візьмемо сиру, тим салат вийде ніжніше і смачніше. Зверху майонез.
5. Шар четвертий (останній) — дрібно покришені варені яйця. Салат готовий! Тепер потрібно поставити його в холодильник на кілька годин для просочення.