Лимонні панкейкі (млинці) з рікоттою

Лимонні панкейкі (млинці) з рікоттою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Панкейкі – це блюдо, яке стало популярно в Росії порівняно недавно. Воно прийшло до нас із Заходу, як варіант традиційних для нас оладок, невеликих млинців.

Інгредієнти

Борошно – 150 г
Цукор – 3 столові ложки
Сіль – на кінчику ножа
Розпушувач – 1 чайна ложка
Молоко – 250 мл
Рікотта – 250 мл
Курячі яйця – 2 штуки
Ванільний цукор – 1/2 чайної ложки
Лимон – 1 штука
Масло вершкове – 2 столові ложки для смаження

Як приготувати Лимонні панкейкі (млинці) з рікоттою