Млинцевий рулет з горіхово-бурякової начинкою

Рецептик з начинкою, який чудово підійде на закуску.

Інгредієнти

Млинці — 6-8 шт.
Буряк — 1 варена буряк
Волоські горіхи — 1/2 склянки
Часник — 1 зубчик
Майонез — за смаком
Сіль — за смаком

Як приготувати Млинцевий рулет з горіхово-бурякової начинкою

Завжди залишаються млинці і не знаєш, як їх піднести, щоб швиденько доїсти. Ось рецептик з начинкою, який чудово підійде на закуску.

Покроковий рецепт

Спекти тонкі млинці. Буряк відварити, охолодити, почистити, натерти на дрібній тертці, злити сік. Додати перемелені на блендері горіхи, за смаком рубаний часник, сіль, майонез. Перемішати.

На стіл постелити килимок для приготування ролів. Обтягнути його харчовою плівкою. Викласти млинці двома рядами трохи внахлест один на одного.

На млинці викласти бурякову начинку, залишаючи по 2-3 см краю порожніми (без начинки).

Згорнути млинці в рулет. Загорнути в харчову плівку. Відправити холодильник на 1 годину.

Зняти плівку. Нарізати рулет, викласти на блюдо. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Кунжутний хумус в домашніх умовах