Млинчики з начинкою з цибулі, моркви і яйця

Інгредієнти для начинки беруться в рівних частках. Печуться млинці на молоці.

Інгредієнти

морква — 2 шт
цибуля — 2 шт
яйце — 2 шт
сир твердий — 100 грам
молоко — 500 мл
борошно — 1,5 склянки
яйце — 1 шт
сіль, цукор — за смаком

Як приготувати Млинці з начинкою з цибулі, моркви і яйця

Млинці з начинкою можна приготувати як друге блюдо або як закуску. Єдиний мінус – це час їх приготування. Але іноді можна побалувати себе і рідних. Млинці за цим рецептом виходять дуже смачними.

Покроковий рецепт

Для початку приготуємо начинку для наших млинців. Для цього чистимо цибулю і моркву. Цибулю дрібно ріжемо, моркву — на крупній тертці. Пасеруємо на рослинній олії.


Варені яйця дрібно рубаємо і додаємо до цибулі і моркви.


Сир натираємо на крупній тертці і додаємо до решти інгредієнтів. Все перемішуємо.


Коли начинка готова, можна приступати до приготування млинців. У миску наливаємо молоко, можна використовувати сироватку. Потихеньку додаємо в молоко борошно і ретельно перемішуємо. Потім додаємо яйце, цукор і сіль. Ретельно перемішуємо вінчиком. Випікаємо млинці.


На готові млинці викладаємо ложкою начинку, загортаємо конвертиком або як вам більше подобається. Подаємо теплими. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Ніжні млинці з сиром і зеленню