Для любителів грибних супів – сирний суп – легкий, незвичайно вершковий!

Інгредієнти
| Гриби – 300 г | |
| Картопля – 2 бульби | |
| Морква – 2 шт. | |
| Плавлений сир – 100 г | |
| Вершкове масло – 20 г | |
| Цибуля зелена – 3 шт. (з головками) | |
| Базилік – 1 гілочка | |
| Лавровий лист – 2 шт. | |
| Сіль – за смаком |
Річний грибний суп з плавленим сиром – легкий, надзвичайно смачний!
Покроковий рецепт

Лисички почистити, промити, нарізати кубиками, закинути в каструлю з водою. Варити на середньому вогні під кришкою 15 хвилин.

Якщо з’явиться пінка, зняти ложкою.

Молодий зелений лук порізати, обсмажити на вершковому маслі (близько 2-х хвилин).

Додати молоду очищену моркву, порізану кільцями. Смажити ще 2 хвилини.

Через 15 хвилин, після того як гриби поварятся, в каструлю, додати картоплю, порізану невеликими кубиками. Варити до готовності картоплі (близько 10-15 хвилин).

Суп посолити, додати лавровий лист, засмажку з цибулі і моркви, плавлений сир, перемішати.

Варити суп до моменту закипання (сир повинен розчинитися), потім вимкнути. Закинути дрібно порубаний фіолетовий базилік. Подавати до столу гарячим. Приємного апетиту!
