Лобіо з червоної квасолі

Час приготування: 35 хвилин

Лобіо – це грузинська страва з квасолі.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Червона квасоля — 200 г
Вода — 1-1,5 склянки
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Часник — 1-2 зубчики
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Петрушка — 1/2 пучка
Базилік — 1/2 пучка

Як приготувати Лобіо з червоної квасолі

Варіантів приготування лобіо безліч, я вам пропоную лобіо з червоної квасолі з часником і зеленню.

Покроковий рецепт

1

Червону квасолю замочити на ніч у холодній воді.
Дрібно порізати цибулю, часник, петрушку і базилік.

2

Замочену напередодні квасолю відварити до готовності. При варінні додати немнного води.

3

За 10 хвилин до кінця варіння квасоля посолити, поперчити, додати цибулю, обсмажити разом з квасолею (рідина при цьому повинна випаруватися).

4

Через 5-7 хвилин, додати часник і зелень, перемішати. Смажити 1-2 хвилини. Зняти з вогню.

5

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Смажений сир сулугуні