Паска традиційно печуть до свята Пасхи. Він є особливим символом поряд з фарбованими яйцями. Зараз паску можна купити в магазині, але все ж кращий варіант – це домашня паска.
Інгредієнти
Кефір – 250 мл | |
Сухі дріжджі – 1 ч. л. | |
Цукровий пісок – 3 ст. л. | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Борошно пшеничне – 240 гр. | |
Жовток 1 яйця – 1 шт. | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Родзинки – 2 жмені | |
Сіль – за смаком | |
Для глазурі | |
Білок 1 яйця – 1 шт. | |
Цукровий пісок – 3 ст. л. | |
Лимонний сік – кілька крапель |