Паста з ковбасними виробами

Любителі макаронних виробів будуть у захваті!

Інгредієнти

Макаронні вироби (у мене фарфалле) — 500 грам
Копчена ковбаса (зразок краківської) — 250 грам
Шинка — 250 грам
Вершки 10% — 300 грам
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 4 зубчики
Сир — 200 грам
Вершкове масло — 50 грам

Як приготувати Паста з ковбасними виробами

Найпростіший варіант пасти, що не вимагає тривалого готування. Інгредієнти можна використовувати будь-які: гриби, морепродукти, овочі, будь ковбасні вироби і т. д.

Покроковий рецепт

Готуємо інгредієнти: очищаємо цибулю і часник. Чистимо ковбасу від шкірки.

Цибулю нарізаємо кубиками, часник тремо на дрібній тертці. У сковороду додаємо вершкове олію, розігріваємо. Цибулю і часник обсмажуємо.

Ковбасу нарізаємо не товстими кільцями, ветчинку брусочками, додаємо до цибулі і часнику, обсмажуємо.


Тим часом ставимо варитися фарфалле. Доводимо воду в каструлі до кипіння, солимо, додаємо столову ложку рослинного масла ( щоб не злиплися макарони). Варимо 12 хвилин на середньому вогні, потім зливаємо воду і відкидаємо макарони на друшляк.

До обсмажених ковбасним виробам додаємо вершки, тушкуємо 5 хвилин під кришкою.


Фарфалле додаємо в сковороду до ковбас, натираємо сир на дрібній тертці і додаємо зверху. Все добре перемішуємо і вимикаємо вогонь.


Паста готова! Подаємо гарячою з посипаним зверху сиром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Натуральні фрикадельки в томатному соусі