Пряна гарбуз

Час приготування: 1 година

Чим більше додасте різних спецій, тим насиченішим буде смак гарбуза.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Гарбуз — 800 гр.
рослинна олія — 1 ст. л
прованські трави — 1 ч. л.
базилік сушений — 1 ч. л.
куркума — 1 / 3 ч. л.
розмарин — 0.5 ч. л.
сіль — 1 ч. л.
суміш перців — 0.5 ч. л.
бринза або адигейський сир — 50-70 гр.
часник — 3-4 зубки

Як приготувати Пряна гарбуз

В осінні дні обов’язково побалуйте себе цим сонячним корисним і вкуснющим стравою.

Покроковий рецепт

1

Чистимо і ріжемо гарбуз на середні шматочки, щоб не перетворилися на кашу, а залишалися цілими.

2


Засипаємо улюбленими спеціями і перемішуємо

3

Розігріваємо на сковорідці масло і додаємо натертий часник. Тушкуємо 2-3 хвилинки, щоб ароматом часнику просякло масло.

4

Додати масло з часником до гарбузі, перемішати і відправити в духовку на 45 хвилин у розігріту до 250 градусів духовку.
В середині випікання, якщо Вам здасться, що гарбуз суховата, додайте 50-100 мл води. Гарбуза різні і соковитість теж різна.

5

Після приготування дайте настоятися 15-20 хвилин і подавайте з бринзою, можна замінити адигейський сиром.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Роли з тостового хліба з сиром, полуницею і шоколадом