Печериці, тушковані в сметані

Печериці, тушковані в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт є прекрасним гарніром, добавкою до основного обіду або самостійним блюдом.

Інгредієнти

Печериці – 4-5 шт. великі
Сметана – 1 ст. ложка з верхом
Зелень – петрушка, кріп, зелена цибуля
Червоний цибуля – ¼ маленької головки, можна ріпчаста
Часник – за бажанням
Цибуля-порей – за бажанням
Спеції – ½ ч. л., паприка ½ ч. л., інші за бажанням
Соняшникова олія – для смаження
Вода – 1 ст. ложка, за бажанням
Сіль – за смаком

Як приготувати Шампіньйони, тушковані в сметані