Річний фруктово-ягідний торт Сметанник з бісквітом

Річний фруктово-ягідний торт Сметанник з бісквітом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кожна господиня має свій варіант відомого бісквітного торта, але наведений нижче рецепт мало кому відомий, і напевно вразить своїм надзвичайним желеподібний виглядом, пікантним смаком.

Інгредієнти

Для бісквіта:
Борошно – 160 грам
Яйця – 4 штуки
Цукор – 230 грам
Розпушувач – 6 грам
Сіль – на кінчику ножа
Ванільний цукор – 8 грам
Желейний крем:
Сметана або натуральний йогурт – 1 кілограм
Цукор – 300 грам
Ванільний цукор – 15 грам
Желатин – 30 грам
Вода – 150 мілілітрів
Ягоди і фрукти – близько 500 грам приблизно за смаком

Як приготувати Річний фруктово-ягідний торт “Сметанник” з бісквітом