Кожна господиня має свій варіант відомого бісквітного торта, але наведений нижче рецепт мало кому відомий, і напевно вразить своїм надзвичайним желеподібний виглядом, пікантним смаком.
Інгредієнти
Для бісквіта: | |
Борошно – 160 грам | |
Яйця – 4 штуки | |
Цукор – 230 грам | |
Розпушувач – 6 грам | |
Сіль – на кінчику ножа | |
Ванільний цукор – 8 грам | |
Желейний крем: | |
Сметана або натуральний йогурт – 1 кілограм | |
Цукор – 300 грам | |
Ванільний цукор – 15 грам | |
Желатин – 30 грам | |
Вода – 150 мілілітрів | |
Ягоди і фрукти – близько 500 грам приблизно за смаком |