Рисова запіканка на молоці з яблуками

Рисова запіканка з яблуками

Інгредієнти

Рис — 250 гр.
Води — 250 мл
Молоко — 250 мл
Цукор — 100 гр.
Яблука — 2 шт.
Яйця — 2 шт.

Як приготувати Рисова запіканка на молоці з яблуками

Ця запіканка знайома всім нам з раннього дитинства. Її смак нагадує нам ті далекі прекрасні часи, коли ми тільки пізнавали світ смаків і смакоти. Таку запіканку дуже легко приготувати вдома навіть недосвідченій господині і згадати дитинство чарівне.

Покроковий рецепт

Рис залити водою, змішаною з молоком і варити до готовності.

Трохи відсудити.

Яблука помити, очистити від шкірки, вирізати кісточки і нарізати маленькими кубиками.

Змішати рис, яблука, цукор.

Додати яйця, перемішати.

Форму для випічки змастити олією, вилити рисову масу і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

Дістаємо рисову запіканку, остуджуємо…і подаємо до столу.

Можна подати з кулькою морозива!

Дивіться також:  Лотаринзький пиріг з беконом