Салат Червоне море

Як приготувати Салат «Червоне море»

Часто на святковий стіл хочеться поставити салат, який раніше ніхто не пробував. І гостям можна подати салат «Червоне море». Для його приготування знадобиться:

• Томати – 0,3 кг
• Палички або крабове м’ясо – 0,2 кг.
• Перець – 50 гр.
• Твердий сир – 100-120 гр.
• Зубчик часнику.

Як приготувати?

1. Перець і крабові слід порізати соломкою.
2. Томат необхідно очистити від шкірки, попередньо зануривши в окріп. Потім помідор очищають від насіння і нарізають кубиками.
3. Часник, а також необхідно натерти сир.
4. Всі компоненти слід змішати, трохи присолити.
5. Можна ввести в салат і зелень.

Такий салат можна заправляти натуральним йогуртом або низькокалорійної сметаною.

Дивіться також:  Салат-коктейль з слабосоленого лосося, брі, авокадо і яблук