Салат з баклажанами

Ніжне поєднання смажених баклажанів і яєць. Дуже смачний салат.

Інгредієнти

баклажан — 2 шт.
яйця — 2 шт.
цибуля — 1 шт.
часник — 1/2 зубчика
хмелі-сунелі — 1 / 2 ч. л.

Як приготувати Салат з баклажанами

Не складний реуепт салату для ваших гостей.

Покроковий рецепт

Баклажани очистити від шкірки, нарізати соломкою і посолити, щоб вийшла гіркота. Залишити на 10 хвилин, потім промити під холодною водою, викласти на рушник, щоб обсушилось. Тим часом нагріти сковороду з соняшниковою олією.


Обсушені баклажани обсмажити на олії, перекласти в миску. Слідом, у тому ж олії, обсмажити нарізану цибулину і теж перекласти в миску.


Два яйця зварити в круту, почистити і нарізати кубиками. Додати до баклажанів. Трохи зелені порубати і теж додати в миску.

Потім потрібно приготувати соус з майонезу. У майонез додати чорний перець, хмелі сунелі і трохи часнику.

Соусом заправити салат і перемішати. Дуже смачний салат з баклажанів готовий! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Улюблений салат з крабовими паличками