Салат з буряка і сиру Брі – дієтичний перекус

Інгредієнти
| Буряк – 2 шт. | |
| Сир Брі – 150 гр. | |
| Петрушка – 2-3 стебла | |
| Бальзамічний оцет – 2 ст. л. |
Що зазвичай ми готуємо з буряків…борщ або оселедець під шубою. Але насправді це універсальний овоч. Його можна використовувати як в десертах, так і різних основних блюдах. З буряка можна спекти пироги, кекси, варити варення і приготувати вишукані закуски та салати. В один з таких салатів я хочу поділиться з Вами сьогодні – салат з буряком та сиром Брі, заправлений бальзамічним оцтом
Покроковий рецепт

1. Буряк відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, очистити від шкірки і нарізати тонкими кільцями. Кільця викласти віялом на тарілку.

2. Сир Брі нарізати скибочками. Викласти чергуючи з кільцями буряків.

3. Петрушку помити, обсушити і нарізати. Посипати салат. Зверху полити бальзамічним оцтом.
