Салат з кальмарів з патиссонами

Як приготувати Салат з кальмарів з патиссонами

Легкий і смачний салат з кальмарами – сподобається всім любителям морепродуктів. Незважаючи на всю легкість, він виходить і досить ситним.

Потрібно:

– 200 г кальмарів;
– пара яєць;
– морквина;
– маринований патисон;
– луковичка;
– половина картоплини;
– пара ложок зеленого горошку;
– масло (беруть рослинна), сік лимона, зелень, сіль.

Приготування:

1. Кальмари відварюють і ріжуть соломкою (варити треба не більше чотирьох хвилин). моркву очищають, натирають.
2. Картоплю відварюють, яйця теж. Далі продукти нарізають скибочками. Аналогічним чином подрібнюють патисони. Цибулинку очищають, тонко шаткують.
3. Всі продукти змішують разом, додають горошок. Заправляють олією з соком лимона. Солять вже за смаком або використовують улюблені спеції.

Зеленню готовий кальмаровый салат прикрашають вже за смаком.

Дивіться також:  Яєчно-сирний салат з печінки тріски в тарталетках