Салат з моркви по-корейськи з печерицями і курячою грудкою

З морквою по-корейськи, легкий, але поживний. Дуже простий у приготуванні.

Інгредієнти

Морква по-корейськи — 500 р.
Грудка куряча — 1 шт.
Печериці консервовані — 350 р.
Майонез — 3-4 ст. л.
Олія оливкова — 2 ст. л.

Як приготувати Салат з моркви по-корейськи з печерицями і курячою грудкою

Накрити святковий стіл, особливо якщо очікується прихід численних гостей, досить клопітно. Святкові страви, як правило, багатокомпонентні складні, вимагають багато часу. Пропонуємо взяти на замітку салат з моркви по-корейськи з печерицями і курячою грудкою. Це простий у приготуванні салат, подобається більшості гостей і дуже ошатний. Напередодні свята він стане паличкою-виручалочкою.

Покроковий рецепт

Підготуйте всі необхідні продукти.

Печериці порізати пластинками.

Гриби покладіть в сковороду БЕЗ масла. Печериці пускають багато води, слід почекати, поки вона випарується, і тільки тоді додати масло.
Гриби повинні злегка підрум’янитися.

Відварену курячу грудку порізати на досить великі шматочки.

У салатницю викласти моркву по-корейськи, порізану грудинку, підсмажені печериці. Додайте майонез, перемішайте.

Ошатний, простий, але смачний святковий салат готовий!

Дивіться також:  Святковий салат з індички з манго