Вегетаріанське блюдо з цукіні і томатів, в соусі з авокадо, базиліка і часничку.

Інгредієнти
| цукіні (кабачки) – 2 молодих | |
| помідори черрі – 10-15 штук | |
| цибуля ріпчаста – 1/2 головки | |
| рослинне масло – 1 ст. ложка для смаження помідорів | |
| базилік зелений – невеликий пучок | |
| авокадо – 1 шт. | |
| сік лимона – 1/4 лимона або за смаком | |
| олія оливкова – 1 ст. ложка | |
| горіхи (краще кешью) – жменька | |
| часник – 2 зубці | |
| сіль – за смаком | |
| кедрові горішки – 1 ч. ложка при подачі |
Вегетаріанське блюдо з цукіні і томатів з авокадо і часничком.
Покроковий рецепт
1. Цукіні гарненько промийте, зріжте краю і натріть на тертці.
2. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, очистіть від шкірки, поріжте кубиками. Цибулю почистіть, дрібно порубаєте.
3. Подрібніть в блендері авокадо, цибуля, зелені листя базиліка і горішки. Додайте трохи лимонного соку і оливкове масло. Посоліть за смаком, перемішайте.
4. Часник видавити через чеснокодавку. Додайте до зеленному соусу.
5. Томати черрі порізати навпіл. Відправте на сковороду з маслом і злегка обсмажте.
6. Змішайте спагетті з цукіні (кабачки), томати і зелений соус з авокадо.
7. Подавайте, присипавши кедровими горішками. Приємного апетиту!
