Салат з тунцем, авокадо і пекінською капустою

Салат з тунцем, авокадо і пекінською капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий у приготуванні салат не вимагає особливих кулінарних навичок, знадобиться тунець у власному соку, авокадо, зелень і півгодини вільного часу.

Інгредієнти

Тунець у власному соку – 1 банка
Авокадо – 1 штука
Пекінська капуста – пів качана
Зелений горошок консервований – 1 банка
Сік лимона – 2 столових ложки
М’ята – за смаком
Чорний перець – за смаком
Гірчиця зернова – 1 столова ложка
Оливкова олія – 2 столові ложки

Як приготувати Салат з тунцем, авокадо і пекінською капустою