Апетитний зелений салат з яловичиною.
Інгредієнти
густий соус соєвий солодкий – шість ст. ложок | |
салат дуболистный – один качан | |
чилі соус солодкий – три ст. ложки | |
салат «Айсберг» – один качан | |
свіжий імбирний корінь великий – одна штука | |
базилік зелений свіжий – один невеликий пучок | |
кунжутне масло – шість ст. ложки | |
помідори стиглі великі – п’ять штук | |
оцет бальзамічний – на свій смак | |
коричневий цукровий пісок – одна ст. ложка | |
горіхи кеш’ю, очищені – сім штук | |
безкоста яловичина – 820 г | |
перець чорний тонкого помелу – на свій смак | |
свіжа зелень кінзи – один маленький пучок | |
лаймовий свіжовіджатий сік – півтори ст. ложки | |
сіль – на свій розсуд |
Як приготувати Салат зелений з яловичиною і імбирною заправкою
Сторінка: 1 2