Салат зелений з яловичиною і імбирною заправкою

Салат зелений з яловичиною і імбирною заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Апетитний зелений салат з яловичиною.

Інгредієнти

густий соус соєвий солодкий – шість ст. ложок
салат дуболистный – один качан
чилі соус солодкий – три ст. ложки
салат «Айсберг» – один качан
свіжий імбирний корінь великий – одна штука
базилік зелений свіжий – один невеликий пучок
кунжутне масло – шість ст. ложки
помідори стиглі великі – п’ять штук
оцет бальзамічний – на свій смак
коричневий цукровий пісок – одна ст. ложка
горіхи кеш’ю, очищені – сім штук
безкоста яловичина – 820 г
перець чорний тонкого помелу – на свій смак
свіжа зелень кінзи – один маленький пучок
лаймовий свіжовіджатий сік – півтори ст. ложки
сіль – на свій розсуд

Як приготувати Салат зелений з яловичиною і імбирною заправкою