Сендвіч з салатом з тунця

Чудовий рецепт приготування сендвіча з тунцем.

Інгредієнти

тунець консервований — 350 г
майонез — 1/2 чашки
цибуля червоний — 1/2 головки маленький
селера — 1 ст. ложка
петрушка — 2 ст. ложки
сіль — за смаком
чорний перець — за смаком
листя салату — кілька
хліб — 3-4 шматка

Як приготувати Сендвіч з салатом з тунця

Це швидкий і простий рецепт для сніданку або ланчу.

Покроковий рецепт

Наріжте кубиками тунець, додайте селеру, дрібно нарізану петрушку і нарізаний лук, і перемішайте. Додайте домашній майонез.

Приправити за смаком морською сіллю і товченим перцем. Можна подавати як є, або з листям салату на хлібі з пророслих зерен.

Дивіться також:  Італійська закуска – маринований сир