Як відомо, шарлотка – це пиріг з яблуками. Існує багато рецептів цієї випічки. Спробуйте спекти медову шарлотку в мультиварці за дуже простим рецептом.

Інгредієнти
| Вершкове масло або маргарин – 100 гр | |
| Яйце куряче – 2 шт | |
| Мед натуральний будь-якого сорту – 3 ст. л. | |
| Борошно пшеничне – 2 / 3 склянки | |
| Сода – 0,5 ч. л. | |
| Яблука – 1-2 шт. |
Медова шарлотка виходить ніжною, м’якою, смачною і помірно солодким. Його приготування не займе багато часу, а в складі присутні доступні недорогі продукти. В рецепті краще використовувати зелені кислуваті яблука з шкіркою, але підійдуть і ті, що є під рукою.
Покроковий рецепт

Жировий продукт розтопити на маленькому вогні.

Зняти з плити і остудити. Покласти мед.

Додати яєчний продукт.

Борошно просіяти і змішати з розпушувачем.

Всипати борошняну суміш в рідку масу.

Перемішати тісто до однорідної консистенції. Воно не повинно бути густим. Прибрати тісто в сторону і підготувати фрукти.

Яблука промити, звільнити від серцевини і порізати довільно невеликими шматочками.

Включити мультиварку, встановити режим “випічка”. Дно і краї чаші рясно змастити вершковим маслом.

Укласти шматочки яблук. За бажанням додати корицю.

Фруктові шматочки залити приготованим тестом і розрівняти поверхню. Випікати до готовності. Час залежить від характеристик вашого кухонного приладу і становить приблизно 30 хвилин. Готову шарлотку не виймати з чаші до повного охолодження.


Вийняти пиріг з форми і посипати пудрою. Приємного чаювання.
