Шарлотка на меду в мультиварці

Як відомо, шарлотка — це пиріг з яблуками. Існує багато рецептів цієї випічки. Спробуйте спекти медову шарлотку в мультиварці за дуже простим рецептом.

Інгредієнти

Вершкове масло або маргарин — 100 гр
Яйце куряче — 2 шт
Мед натуральний будь-якого сорту — 3 ст. л.
Борошно пшеничне — 2 / 3 склянки
Сода — 0,5 ч. л.
Яблука — 1-2 шт.

Як приготувати Шарлотка на меду в мультиварці

Медова шарлотка виходить ніжною, м’якою, смачною і помірно солодким. Його приготування не займе багато часу, а в складі присутні доступні недорогі продукти. В рецепті краще використовувати зелені кислуваті яблука з шкіркою, але підійдуть і ті, що є під рукою.

Покроковий рецепт

Жировий продукт розтопити на маленькому вогні.

Зняти з плити і остудити. Покласти мед.

Додати яєчний продукт.

Борошно просіяти і змішати з розпушувачем.

Всипати борошняну суміш в рідку масу.

Перемішати тісто до однорідної консистенції. Воно не повинно бути густим. Прибрати тісто в сторону і підготувати фрукти.

Яблука промити, звільнити від серцевини і порізати довільно невеликими шматочками.

Включити мультиварку, встановити режим «випічка». Дно і краї чаші рясно змастити вершковим маслом.

Укласти шматочки яблук. За бажанням додати корицю.

Фруктові шматочки залити приготованим тестом і розрівняти поверхню. Випікати до готовності. Час залежить від характеристик вашого кухонного приладу і становить приблизно 30 хвилин. Готову шарлотку не виймати з чаші до повного охолодження.


Вийняти пиріг з форми і посипати пудрою. Приємного чаювання.

Дивіться також:  Манник на кефірі з яблуками і вишнею