Ті, хто любить ситні курячі страви, можуть приготувати курячі шніцелі з ароматним грибним соусом, який підкреслить ніжний смак м’яса домашньої птиці.

Інгредієнти
| пшеничні мелені сухарі – один повний стакан | |
| грудки курячі – дві штуки | |
| рафінована олія рослинна – половина склянки | |
| просеянная борошно пшеничне високоякісна – 185 г | |
| чорний перець тонкомолотий – за смаком | |
| вершкове топлене масло – одна ст. ложка | |
| тростинний цукор – пісок- за смаком | |
| коричневі печериці – 570 г | |
| сире яйце куряче добірне – одна штука | |
| пармезан тертий – третину склянки | |
| білий салатний цибуля великий – одна штука | |
| вершковий плавлений сир – чотири ст. ложки | |
| тонкомолота сіль морська – за смаком | |
| маложирні вершки – 230 мл |
Як приготувати Шніцелі курячі з ароматним грибним соусом
Сторінка: 1 2
