Десерт з печива Орео з вершковим кремом. Готується без випічки.

Інгредієнти
| печива Орео – 40 шт. | |
| несолоного масла – 50 грам | |
| цукрової пудри – 50 грам | |
| вершки – 200 мл | |
| ванільний екстракт – 1 грам |
Оригінальне печиво з простих і доступних інгредієнтів всього за кілька хвилин у вас на столі. Порадуйте себе сьогодні цим оригінальним рецептом.
Покроковий рецепт
1. 30 штук печива Орео подрібніть, використовуючи комбайн.
2. Змішайте крихти з половиною розм’якшеного масла. Масу викладіть у форму рівним шаром. Охолодіть її до пружного стану.
3. В окремій ємності змішайте цукрову пудру з вершками, ваніллю і залишилися олією. Збивайте міксером протягом трьох хвилин. Додайте трохи подрібненого печива, перемішайте.
4. Поверх шару з печива викладіть підготовлений крем.
5. Прикрасьте торт по краях кремом.Решта десять штук печива розламайте великими шматками, прикрасьте десерт.
