Штрудель з лаваша

В начинку додала сир, виходить цікавий і різноманітний смак. Горіхи можна брати будь-які.

Інгредієнти

Яблука — 3-4 шт.
лаваш — 4 шматки
сир — 250 гр.
яйця — 2 шт
кориця — 1 ч. л.
цукор — 1 ст. л.
горіхи — 50 гр

Як приготувати Штрудель з лаваша

Підійде для любителів цього чудового десерту і тих хто не любить морочитися з тестом.

Покроковий рецепт




Змішуємо сир, яйця (1+1 білок), 1 жовток залишаємо для змащування, кориця і цукор

Яблука чистимо і тремо на тертці.


Підсушуємо і подрібнюємо горішки, я роблю це качалкою, не в крихту, щоб відчувалися



Намазуємо по черзі на лаваш підготовлені інгредієнти. Сир, яблука і горіхи.


Загортаємо в рулет, краї краще підвернути. І викладаємо на змащене деко

Змащуємо наш штрудель жовтком і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 20-25 хв.



Після приготування штруделя за цим рецептом, назавжди відмовтеся возитися з тестом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Яблучний кекс з корицею і мускатним горіхом