Швидкий салат з морського гребінця під лимонним дресінгом

Як приготувати Швидкий салат з морського гребінця під лимонним дресінгом

Приготувати блюдо швидко можливо, тільки в тому випадку, якщо ви готуєте на сковороді вок. Крім того, якщо ви готуєте з морепродуктів. Представляємо вам рецепт швидкого салату на воці з морепродуктів.
200 грам морського гребінця;
10 мл кунжутного масла;
20 мл рибного соусу;
5 мл соку лимона;
40 грам китайської капусти;
10 грам кропу;
10 мл оливкової олії.
1. Китайську капусту нашаткувати тонкою соломкою.
2. На сковороду вок налити кунжутне масло і обсмажити протягом трьох хвилин морський гребінець. Заправити його рибним соусом.
3. Викласти гребінець на капусту.
4. Нарубати дрібно кріп і змішати з оливковою олією, соком лимона.
5. Заправити салат лимонним дресінгом.

Дивіться також:  Салат з кукурудзою-гриль, овочами і креветками