Швидкий суп з фрикадельками

Фарш можна приготувати самим, але і покупної не псує блюдо. Тут скоріше важливо його кількість і «жирність». Варто брати суміш яловичини і свинини. Або навіть курячий.

Інгредієнти

вода — 2 літри
картопля — 4 шт.
морква — 2 шт.
цибуля — 1 шт.
фарш — 250 гр
масло рослинне — 1 ч. л.
спеції — на-віч сіль, перець, лавровий лист, сушена зелень

Як приготувати «Швидкий» суп з фрикадельками

Це блюдо цінне тим, що готується дуже швидко і виходить дуже легкий і дієтичний суп, який користується популярністю у всій сім’ї.

Покроковий рецепт

Овочі почистити і першим ділом нарізати картоплю і моркву. Морква не мельчим, вона швидко почне підгоряти і пізніше розвалюватися при варінні.

Картоплю залити 2 літрами води, поставити варитися. Морква поставити обсмажуватися на середньому вогні з додаванням олії.

Поки вариться картопля і обсмажується морква, шматочками середнього розміру нарізати цибулю і додати в сковороду на обжарку. Час обжарювання моркви приблизно 5-6 хвилин, цибулі — 2 хвилини. Обсмаживши овочі майже до готовності, відправляємо їх до картоплі варитися.

Відправивши овочі в каструлю і сковорідку, фарш солимо, катаємо кульки на фрикадельки. Для цього чайною ложкою беремо порцію фаршу і формуємо.

Важливо! Додаємо фрикадельки за 5 хвилин до готовності страви. Якщо варити фрикадельки довше, то вони стають гумовими.

За фрикадельками відправляємо сіль, перець, лавровий лист і зелень. Даємо супу настоятися 10 хвилин і можна розливати по тарілках. Приємного апетиту. кульки по 2-3 см в діаметрі.

Дивіться також:  Вегетаріанський борщ Три капусти з яблуком