Сир сулугуні з зеленню в смаженому лаваші

Рецепт розповість як приготувати смачний сир в лаваші.

Інгредієнти

Сир сулугуні — 350 гр.
Лаваш — 2 шт.
Кріп — 35 гр.
Петрушка — 35 гр.
Гірчичний соус — 2 ст. л.
Масло рослинне — 1-2 ст. л.

Як приготувати Сир сулугуні з зеленню в смаженому лаваші

Коли хочеться перекусити чим-небудь смачним, але готувати особливо не хочеться, тоді цей рецепт ідеально підійде як для вечірнього вечері, так і для сніданку. Готувати можна коли душа забажає, багато часу не забирає. Максимальна кількість час приготування – 20 хвилин.

Покроковий рецепт

Перед початком приготування необхідно підготувати всі потрібні інгредієнти. Сир сулугуні слід натерти на дрібній тертці, додати форму хлібної крихти. Петрушку і кріп дрібно нарізати.

В окремій тарілці або салатниці змішати вище зазначені інгредієнти.

Розрізати лаваш на 2 частини, повинен вийти у формі квадрата. На поверхню лаваша нанести тонкий шар французького соусу з гірчицею, він додасть трохи остроны страви, зробить його ніжним і неповторним. У лівий нижній кут треба викласти сир перемішаний з зеленню. Потім загорнути лаваш у формі конверта. Одна з сторін може розкритися, для цього готовий лаваш перевертаємо тією стороною до низу і прибираємо на дощечку. Такі дії проводимо і з іншими лавашами.

У сковороду наливаємо масло, ставимо на середній вогонь. Вилажіваем конвертики і обсмажуємо протягом 10-15 хвилин, головне не перетримати, щоб лаваш не підгорів.

Коли перекус готовий треба його перекласти в красиве блюдо, за бажанням прикрасити гілочками зелені. Подавати до столу поки гаряче. Поєднання смаків неповторні, рідні будуть в захваті.

Дивіться також:  Облепихово-полуничний морс «Осіння краса».