Класичний варіант бутербродів–це покласти на шматочок хліба скибочку ковбаси.Але варто додати в рецептуру всього кілька додаткових інгредієнтів, щоб простий сніданок був більш соковитим і ситним

Інгредієнти
| хліб білий – 2 шматка | |
| помідор – 1 штука | |
| вершкове масло – 1 ч. ложка | |
| сир твердий тертий – 1 столова ложка з гіркою, тертого | |
| сир – 4 скибочки | 
При наявності тостера хліб можна приготувати в ньому.
Покроковий рецепт
1. Хліб нарізують тонкими скибочками (можна взяти вже готовий хліб для бутербродів), а промиті помідори – акуратними шматочками.
2. Сковорідку промащують шматочком масла, складають у неї скибочки хліба, смажать з одного боку. Виходять апетитні тости з хліба.
3. Зверху на гарячий хліб з обсмаженої сторони кладуть скибочку сиру, часточку помідора, і знову сир другого виду, посипають тертим сиром твердих сортів.
4. Відправляють наш сырно0-помидорынй тост на сковороду і смажать з обох боків (виходить, ми смажимо ту сторону, яку ще не обсмажували).
5. Такий теплий варіант класичного бутерброда більш ситний і корисний. Бутерброд виходить дуже соковитим і неймовірно смачним!

 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            