Ситний салат з креветками та авокадо

Апетитний і простий салат з хрустким огірком, нарізаними вареними яйцями, авокадо, соковитими креветками і смачною брокколі.

Інгредієнти

Капуста брокколі — 100 г
Огірок свіжий — 1 шт.
Креветки — 100 г
Яйця — 2 шт.
Авокадо — 1 шт.
Сіль, перець мелений — за смаком
Майонез — за смаком

Як приготувати Ситний салат з креветками та авокадо

Простий салат з овочами, яйцями і креветками, але до чого гарний і смачний!

Покроковий рецепт

1. Капусту броколі вимийте, розберіть на суцвіття, відваріть в злегка підсоленій воді. Зварену брокколі відкиньте на друшляк, дайте стечься зайвої рідини.

2. Вимийте молодий огірок теж наріжте його кубиками. Краще, якщо ви зніміть шкірку за допомогою овочечистки (огірочок в салаті буде ніжніше).

3. Зваріть до готовності курячі яйця, остудіть їх і почистіть. Наріжте їх невеликими кубиками.

4. Розморозьте креветки, відваріть їх, остудіть і відправте в салатник до решти інгредієнтів. Великі креветки необхідно розрізати на дві половинки.

5. Очистите авокадо, видаліть кісточку і порізати кубиками. (Авокадо, звичайно ж, треба брати стиглий, інакше він зіпсує весь смак салату).

6. В кінці додайте в салат сіль, мелений перець і заправте все легким майонезом. Акуратно перемішайте. Готово!

Дивіться також:  Капустяний салат з креветками і сиром фета