Рецепт з розряду легких. Його дуже люблять діти.
Інгредієнти
Курячі стегенця – 4 штуки Перед смаженням м’ясо необхідно добре промити і просушити паперовими рушниками. | |
Гриби печериці – 150 грам Перед приготуванням помити. Можна почистити. | |
Макарони – 100 грам Макаронні вироби краще вибирати з твердих сортів пшениці. | |
Соняшникова або оливкова олія для смаження – 1 столова ложка | |
Сметана або грецький йогурт – 4 столові ложки | |
Спеції – 1 чайна ложка Спеції для курки, прованські трави, сіль і перець. Можна додати куркуму за смаком. |
Як приготувати Соковита курка і гриби в сметанному соусі з макаронами
Сторінка: 1 2