Соковита курка і гриби в сметанному соусі з макаронами

Соковита курка і гриби в сметанному соусі з макаронами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт з розряду легких. Його дуже люблять діти.

Інгредієнти

Курячі стегенця – 4 штуки Перед смаженням м’ясо необхідно добре промити і просушити паперовими рушниками.
Гриби печериці – 150 грам Перед приготуванням помити. Можна почистити.
Макарони – 100 грам Макаронні вироби краще вибирати з твердих сортів пшениці.
Соняшникова або оливкова олія для смаження – 1 столова ложка
Сметана або грецький йогурт – 4 столові ложки
Спеції – 1 чайна ложка Спеції для курки, прованські трави, сіль і перець. Можна додати куркуму за смаком.

Як приготувати Соковита курка і гриби в сметанному соусі з макаронами