Ніжні шашлички з курячої грудки

Час приготування: 1 ч. 20 хв.

Інгредієнти: курячі грудки, кефір, сіль, перець… Ще знадобляться шпажки.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Куряча грудка — 2 шт.
кефір — 1/2 склянки
сіль — за смаком
перець — за смаком

Як приготувати Ніжні шашлички з курячої грудки

Виходять дуже м’які і швидко маринуються, всього за годину. В якості маринаду використовується кефір.

Покроковий рецепт

1

Грудки моєму, мачає паперовим рушником, викладаємо на обробну дошку.

2

Розрізаємо на шматочки, приблизно 3 на 3 див.

3

Заливаємо кефіром.

4

Додаємо сіль і перець. Залишаємо приблизно на годину. В кефірі грудки замаринуются швидко і будуть дуже соковитими…

5

Нанизуємо на шпажки. Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи олії, викладаємо шашлички. Смажимо на середньому вогні, щоб не пригоріли, періодично перевертаючи їх.

6


Поки м’ясо смажиться, можна приготувати гарнір або нарізати легкий салат. Готові шашлички викладаємо на тарілку, прикрашаємо, подаємо. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Спагетті з смаженою курячим філе і помідорами