Соковите філе індички в духовці

Корисна та смачна індичка в духовці всього за годину.

Інгредієнти

Філе індички — 500 г
Часник — 4 зубчики
Сіль — 3 чайних ложки за смаком
Перець мелений — 1,5 чайної ложки
Паприка — 2 чайних ложки
Лимон — 1 штука
Розмарин — 2 гілочки

Як приготувати Соковите філе індички в духовці

Соковите і апетитне м’ясо індички підійде в якості прекрасного доповнення до будь-якого гарніру. Саме по собі м’ясо птиці містить дуже мало жиру і холестерину, що підходить навіть для людей, що страждають такими захворюваннями як: атеросклероз, ожиріння. Готову страву добре засвоюється і швидко призводить до почуття насичення. Великий плюс цієї страви в тому, що його легко приготувати без особливих знань в кулінарії, в тому числі новачкам. Середній час приготування займає приблизно 1 годину.

Покроковий рецепт

Філе індички добре промити під проточною водою, покласти в глибоку ємність і залити лимонним соком, залишити замачиваться на 10-15 хвилин.

Не виливаючи лимонного соку додати мелений перець, паприку і сіль на свій смак.

Часник порізати кільцями і обваляти індичку в отриманій суміші. Викласти філе на блюдо (в якому будете випікати), в половинки покласти розмарин і накрити фольгою.

Поставити в духовку приблизно на 35-40 хвилин і випікати при 190 градусах.

Зняти фольгу і запекти до золотавої скоринки. Зверху можна змастити вершковим маслом для більш приємного смаку.

Дивіться також:  Печінковий салат з яєчними млинцями