Солона сьомга в меду

Час приготування: 6 годин

Ніжне філе слабосоленої сьомги, з цим рецептом гості будуть в захваті.

Інгредієнти

Кількість порцій: 10
риба форель — 500 грам
сіль дрібна — 1,5 столової ложки
мед — 1 столова ложка

Як приготувати Солона сьомга в меду

Про корисність цієї риби написана не одна стаття. Смажена, печена, копчена, солона. Про останньому способі хочеться поговорити окремо. Рецептів засолювання мільйон. Цей рецепт підходить для будь-якого виду лососевих порід. Найніжніша виходить форель, насичений колір, ніжна текстура і слабосоленої смак не залишить байдужим гостей і домочадців.

Покроковий рецепт

1

підготувати продукти

2

змішати сіль і мед

3

обробити рибу

4

обмазати солоною сумішшю спочатку м’якоть, потім шкуру

5

щільно загорнути в марлю, покласти на тарілку і відправити в холодильник на 6 годин

6

нарізати і насолоджуватися смачною рибкою. зберігати в холодильнику