Спагетті з індичкою у вершковому соусі

Взагалі, спагеті є чудовим ситним продуктом, який можна комбінувати з самими різноманітними компонентами.

Інгредієнти

спагетті — 300 г
пармезан — 50 г
сіль тонкого помелу кам’яна — за смаком
філе індички без шкірки — 500 г
несолоне масло вершкове м’яке — 1 ст. ложка
очищені часникові часточки — 1 головка
кунжутна олія — 3 ст. ложки оливкової або
жирні вершки — 200 мл
великий лимон — 1 штука

Як приготувати Спагетті з індичкою у вершковому соусі

Взагалі, спагеті є чудовим ситним продуктом, який можна комбінувати з самими різноманітними компонентами.

Покроковий рецепт

Віджати з одного лимона сік, процідити через ситечко його, потім дрібніші натерти зрізану цедру, потовкти всі очищені часникові часточки, згідно інструкції відварити спагеті, як тільки вони будуть готові, відразу ж перекласти їх на друшляк.

Що стосується філе індички, то його попередньо необхідно промити в прохолодній воді, після чого нарізати тоненькими смужками і обсмажити на суміші двох олії у сковорідці на сильному вогні при постійному помішуванні.

Хвилин через п’ять додати в сковорідку терту цедру, необхідну кількість солі, товчений часник, влити лимонний сік, перемішати і продовжити готування інгредієнтів на тихому вогні. Приблизно через сім хвилин влити в сковорідку жирні вершки і при постійному помішуванні готувати м’ясо до загустіння вершкового соусу.

Додати відварені макарони, перемішати їх з м’ясом і вершковим соусом, потім прогріти ще хвилини три, перед подачею до столу приготоване блюдо посипати тертим пармезаном і рубаною петрушкою.

Дивіться також:  Фаршировані маникотти в томатному соусі