Взагалі, спагеті є чудовим ситним продуктом, який можна комбінувати з самими різноманітними компонентами.
Інгредієнти
спагетті — 300 г | |
пармезан — 50 г | |
сіль тонкого помелу кам’яна — за смаком | |
філе індички без шкірки — 500 г | |
несолоне масло вершкове м’яке — 1 ст. ложка | |
очищені часникові часточки — 1 головка | |
кунжутна олія — 3 ст. ложки оливкової або | |
жирні вершки — 200 мл | |
великий лимон — 1 штука |
Взагалі, спагеті є чудовим ситним продуктом, який можна комбінувати з самими різноманітними компонентами.
Покроковий рецепт
Віджати з одного лимона сік, процідити через ситечко його, потім дрібніші натерти зрізану цедру, потовкти всі очищені часникові часточки, згідно інструкції відварити спагеті, як тільки вони будуть готові, відразу ж перекласти їх на друшляк.
Що стосується філе індички, то його попередньо необхідно промити в прохолодній воді, після чого нарізати тоненькими смужками і обсмажити на суміші двох олії у сковорідці на сильному вогні при постійному помішуванні.
Хвилин через п’ять додати в сковорідку терту цедру, необхідну кількість солі, товчений часник, влити лимонний сік, перемішати і продовжити готування інгредієнтів на тихому вогні. Приблизно через сім хвилин влити в сковорідку жирні вершки і при постійному помішуванні готувати м’ясо до загустіння вершкового соусу.
Додати відварені макарони, перемішати їх з м’ясом і вершковим соусом, потім прогріти ще хвилини три, перед подачею до столу приготоване блюдо посипати тертим пармезаном і рубаною петрушкою.