Стриксы з кабачків з йогуртовим соусом

Смачний рецепт для тих, хто хоче урізноманітнити меню страв з кабачків.

Інгредієнти

кабачок — 0,5 середнього розміру
яйце — 1 шт.
йогурт — 150 гр. можна грецька або домашнього приготування
кокосова борошно — 100 гр.
прованські трави — 10 гр.
сіль — за смаком
кріп — дрібку
масло дхі — 5 гр.

Як приготувати Стриксы з кабачків з йогуртовим соусом

Це оригінальний рецепт для прихильників правильного харчування. Рецепт не містить цукру, глютену, шкідливих жирів. Готується дуже легко і швидко!

Покроковий рецепт

Кабачки нарізаємо соломкою, приблизно 1 см завтовшки.


Яйце збиваємо виделкою в гуртку. У тарілці змішати кокосову борошно, прованські трави, сіль. Нарізані кабачки маку спочатку в яйце, потім в суху суміш. Палички розкласти на змащеному олією килимку на відстані 1 см один від одного.

Палички відправляємо в духовку і залишаємо запікатися на 20 хв. при температурі 170 градусів. Для приготування соусу змішуємо йогурт і кріп. Смачні хрусткі палички їх кабачка готові!

Дивіться також:  Баклажани в клярі