Суп з рисом, брокколі і гарбузом

Можете вмішати плавлений сирок в суп, дивовижний смак вийде, але калорійність збільшиться і він стане більш ситним, як раз для чоловіків.

Інгредієнти

Брокколі — 6-7 суцвіть
гарбуз замість картоплі — 200-300 гр.
морква — 1 шт.
цибуля — 1 шт.
рис — 2 ст. л.
петрушка — 2-3 гілочки
сіль перець, лавровий лист — за смаком
рослинна олія — 2 ст. л.

Як приготувати Суп з рисом, брокколі і гарбузом

Вирішила урізноманітнити свій раціон і підзарядити організм вітамінами на зиму. Експеримент як по мені вдався. Захотілося легкого супчика і не обтяжувати шлунок, замінила в супі картоплю гарбузом, якщо не знати, що вона в страві, то не здогадатися, що за овоч, вийшло дуже смачно і яскраво.

Покроковий рецепт

Попередньо брокколі залити окропом на 2 хвилини, злити. Так колір збережеться яскравим.

Ріжемо гарбуз кубиками як різали б картоплю на суп. Кидаємо в каструлю з киплячою водою.

Тремо на тертці моркву і ріжемо кубиками цибулю. Притушиваем трохи на сковороді з рослинним маслом.

Додаємо в каструлю до гарбузі моркву з цибулею, рис і брокколі. Кладемо лавровий лист, солимо, додаємо перець і спеції. Накриваємо кришкою і готуємо хвилин 20-25.


За 10 хвилин до закінчення приготування нарізаємо і відправляємо в суп петрушку.


Перевіряєте готовність страви з рису та цибулі. Дайте супу настоятися 10 хвилин.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Холодник – суп з буряка і картоплі «По-литовськи»