.

Інгредієнти
| Свинина – 800 г (м’якоть) | |
| Кетчуп – 4 ст. л. (або 2 ст. л. томатної пасти) | |
| Оливкова олія – 3 ст. л. | |
| Кмин – 1 ст. л. (мелений) | |
| Паприка – 1 ч. л. (мелена) | |
| Коріандр – 1 ч. л. (мелений) | |
| Вершки – 1 стакан | |
| Вино – 1 склянка (червоного сухого) |
Як приготувати Свиняче раксо
Покроковий рецепт

М’ясо промити, обсушити, нарізати тонкими довгими брусочками. У сковороді розігріти олію, обсмажити м’ясо до рум’яної скоринки до готовності м’яса. (Час смаження залежить від товщини шматочків).

В окремому посуді з’єднати томатну пасту з кмином, коріандром і паприкою. Додати вершки, добре перемішати.

Залити цим соусом м’ясо. Тушкувати протягом 3-4 хвилин, потім довести до кипіння.

Влити в сковороду вино. Прогріти раксо на середньому вогні близько 4-5 хвилин.

Подавати страву до столу гарячим. Приємного апетиту!
