Тарт з виноградом і вином

Інгредієнти

Листкове тісто — 400 г
Цукор — 3 столові ложки
Борошно — 2 столові ложки
Кориця — 1 чайна ложка (мелена)
Вершкове масло — 10 г
Вино — 1 склянка (червоне)
Виноград — жменя (кишмиш)

Як приготувати Тарт з виноградом і вином

Ну ось і проходять такі довгоочікувані новорічні свята… Зазвичай, після урочистості залишається трохи ароматного вина. Пропоную Вам пустити в хід «залишки» алкоголю і спекти незвичайний і простий у виконанні тарт з виноградом і вином! Хто любить експерименти, можна додати родзинки або фініки )).

Покроковий рецепт

Тісто розморозити, розкачати, викласти у форму, наколоти виделкою (що не роздулося при випічці).

Посипати тісто борошном, потім цукром і корицею.

Залити вином.

Розкласти виноград.

Зверху розкласти маленькі шматочки масла. Поставити пиріг в розігріту до 230 градусів духовку на 15 хвилин. Потім градуси зменшити до 200 С і випікати ще 10 хвилин. Дочекатися поки начинка загусне.

Дивіться також:  Манник Зебра