Тарталетки з мідіями під сиром

.

Інгредієнти

Тісто листкове дріжджове — 2 пласта
Мідії — 50 г
Сир пармезан — 40 г
Яйця курячі — 1 шт.
Вершки — 2 столові ложки
Сіль — за смаком

Як приготувати Тарталетки з мідіями під сиром

Покроковий рецепт

Тісто розморозити при кімнатній температурі. Розкачати тісто на присипаної борошном робочій поверхні, товщиною в 0,5 див. Розрізати тісто на 4 рівні частини. Кожен квадратик тіста викласти у форму для запікання (змащувати форму не обов’язково).

На дно тіста викласти по кілька штук мідій.

1 невелике куряче яйце збити з 2-ма столовими ложками вершків. За смаком суміш посолити. Розлити яєчну суміш по формочках, затока при цьому мідії.

Сир нарізати тонкими пластинами. Викласти сир поверх мідій. Випікати тарталетки з мідіями в розігрітій до 180 градусів духовці на середньому рівні близько 15 хвилин.

Подавати до столу тарталетки злегка теплими.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Тарталетки з соусом песто і помідорами