Тарталетки з ніжним мусом з червоної риби

Інгредієнти

Тарталетки — 16 -20 шт.
Слабосолона сьомга — 200 г (або форель)
Сир Філадельфія — 100 г
Лимонний сік — кілька крапель (за смаком)
Часник — 1 зубчик
Кріп — 20 г
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Тарталетки з ніжним мусом з червоної риби

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Слабосолену рибу очистити від шкіри, видалити кісточки, нарізати кубиками. Перекласти шматочки риби в чашу блендера. До рибі додати 100 г сиру Філадельфії. Все збити.

Кріп помити, дрібненько нарізати. Часник почистити, дрібно порубати. Закинути в рибний мус зелень і часник. Додати за смаком кілька крапель лимонного соку. Ще раз все подрібнити блендером. Солити рибний мус немає необхідності, так як риба і так солона.

Готовий рибний мус перекласти в кондитерський шприц (якщо немає шприца, можна покласти в щільний поліетиленовий пакет, зрізати куточок). Тарталетки наповнити рибним мусом.

Готові тарталетки з рибою прикрасити червоною ікрою і зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Яєчно-сирний салат з печінки тріски в тарталетках