Тарталетки з соусом песто і помідорами

Ну ось, нарешті, прийшов час мого завалявшемуся тесту ))). На цей раз з помідорами і соусом Песто. Соус надає певну пікантність, тарталетки пишні, соковиті.

Інгредієнти

Листкове тісто — 1 упаковка
Соус «Песто» — 100 мл
Помідори — нарізані кружками
Сир тертий на дрібній тертці

Як приготувати Тарталетки з соусом песто і помідорами

Ну ось, нарешті, прийшов час мого завалявшемуся тесту ))). На цей раз з помідорами і соусом Песто. Соус надає певну пікантність, тарталетки пишні, соковиті. Готується швидко. Прекрасно підійде на сніданок у повсякденні будні чи на свято в якості закуски.

Покроковий рецепт

Тісто розморозити, нарізати на квадрати. (Тісто бажано не пропустити, тоді воно вийде пишним). В центрі кожного квадрата зробити виделкою дірочки.

Квадратики тіста змастити соусом песто, не заходячи за 1 см від країв.

Соус Песто можна купити готовий в магазині, а можна приготувати самим. У нього входять: зелений базилік, оливкова олія і сир пармезан. За бажанням можна додавати кедрові горішки і часник. Все збивається в блендері.

По центру тіста викласти по 1 кружку помідора і посипати тертим сиром.

Запікати в духовці при температурі 180 С около10 хвилин.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Тарталетки з куркою і печерицями