Відварна окрошка з ковбасою і сметанно-гірчичною заправкою

Відварна окрошка з ковбасою і сметанно-гірчичною заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Напевно, практично немає людини, у якої не потечуть слинки від згадки про окрошку. Є дуже багато рецептів приготування цієї страви і кожен знайде страву за своїм смаком.

Інгредієнти

вода – 2 л
варена ковбаса – 200 г
картопля сирої – 5-6 шт
яйце – 4 шт
огірок – 2 шт
сметана – 250 г
гірчиця (приправа з баночки) не суха – 1 ст л
зелень за бажанням – невеликий пучок
зелена цибуля – 3-5 шт.
оцет, лимонна кислота, лимонний сік – за смаком

Як приготувати Відварна окрошка з ковбасою і сметанно-гірчичною заправкою